💬Assalamualaikum dan salam sejahtera ,Alhamdulillah , dapat jugak kami siapkan #projekpremium ini .
* best preview pages blog ini menggunakan pc

Kebanyakan sekolah telah menggunakan file sebagai ganti buku rekod persediaan mengajar . Jika anda berminat untuk mendapatkan softcopy fail rekod persediaan mengajar ini , teruskan scrool kebawah .

📌6 kelebihan beli dengan kami


Berikut merupakan preview 3 pages Fail Rekod Persediaan Mengajar
📌Cover fail ( boleh edit isi nama anda )
📌Kandungan ( 21 kandungan dan boleh tambah sendiri )
📌Profil Peribadi ( menggunakan design infografik )
 
📟 Preview lain :

📂Berikut Merupakan Preview untuk pembahagian mingguan ( kumpulan A & B ) :

OK , dah habis bab preview ..hehe
Ok cop!
Sebagai penghargaan! Kami buatkan sekali divider cuti sekolah😙




HARGA untuk Fail ini adalah

RM100 RM70 RM50 💳 harga RM20 habis.
RM30  ( xnaik dan xturun dah ) 😆😆

sebenarnya file yg cikgu dpt lebih daripada harga yg cikgu byr. ramai yg kata mcm ni . Niat nak tolong memudahkan. so, ada peluang . Terus grab ya😙

Apa kata yang sudah beli dengan kami ? 






📛Oh ya, ini untuk digunakan PERSENDIRIAN sahaja ya. tidak boleh share dan berkongsi dengan yang lain. Kesian la kami ( kalau kami tahu ada yang berbuat demikian , viral namanya nanti! haha )
Kami tahu ada yang baik hati beli untuk sekolah la , untuk kawan2 la tanpa pengetahuan kami. Tapi cikgu , niat  tak menghalalkan cara. Sanggupkah cikgu terima tanggujawab ini ? . Seperti kami bagitau , file ini untuk digunakan persendirian sahaja, jika cikgu nak guna untuk sekolah boleh hubungi kami untuk berbincang 👐

📑Apa yang anda akan dapat ? 
boleh tengok dibawah ( files dalam google drive ), jadi kami memerlukan emel ( sebaiknya gmail ) anda untuk memberi akses files ini. Oh ya! ada bonus pembelian tau .. nak tau apa ? beli dlu :P

NOTA SEBELUM PAYMENT :

Selepas pembayaran dan dah whatsapp kami , mohon kesabaran anda untuk tunggu sahaja reply dari kami . Tolong JANGAN SPAM mesej anda . Jika spam msj anda akan naik keatas.. Kami akan reply dari bawah ke atas.. MOHON BERSABAR SEHINGGA KAMI REPLY, Untuk pengetahuan sy sekolah pedalaman dan untuk bagi respon/reply msj anda mungkin agak lama sedikit kerana hanya bergantung harap pada line internet sekolah sahaja ,  jadi kalau anda xboleh sabar, anda tidak digalakkan berurusan 

📣JIKA ANDA BETUL-BETUL BERMINAT  , boleh terus bankin ke salah satu Account kami Terus, tak perlu tnya masih available atau tidak.  :

💲 NO ACC  : 553010600206 ( MAYBANK )
👦PEMILIK ACC
: JAZLAN TEHNOLOGY 

💲 NO ACC : 7036890793  ( CIMB )
👦PEMILIK ACC :
MOHAMAD JAZLAN BIN JOHARI

TINDAKAN SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT ( PENTING )

whatsapp kami ( 0199241414) detail ini :
whatsapp kami ( 0199241414) detail ini :
whatsapp kami ( 0199241414) detail ini :

📌Gambar resit / screenshoot : 
📌Nama FB :
📌Emel  : gmail/yes acc sahaja
📌Kumpulan ( A/B ):

* emel selain acc gmail/yes , cikgu buat dlu acc gmail ya, sekejab sahaja [ klik ] gmail ni banyak kelebihan berbanding emel provider lain
Info :
Kumpulan A : cuti jumaat dan sabtu
Kumpulan B : cuti sabtu dan ahad.

Pastikan detail yg dihantar lengkap supaya anda tidak perlu tungu 2x untuk sy tanyakan semula maklumat anda. 


FEEDBACK LAIN , tepuk dada, tnya selera ( klik pada gambar untuk lebih jelas )





NOT AVAILABLE

 
 

Kebanyakan sekolah sekarang menggunakan sistem fail , jadi tercetus idea kami (cikgugrafik) untuk mengubah sesuatu yang sedia ada iaitu Cover Fail . Sebelum ini pihak kami , ada berkongsi Cover fail RPH dan beberapa Cover Fail secara percuma . Sambutan agak menggalakan dalam kalangan cikgu-cikgu di Malaysia ini . Sehinggakan website kami mencecah 12k view sehari
Contoh anda boleh lihat sendiri  : 
http://www.cikgugrafik.com/search/label/Muka%20Depan%20Fail?&max-results=6 
Oleh itu , kami lancarkan Projek Premium Cover  2016 ( #PPCOVER16 ) dibawah #projekpremiumgrafik .Terdapat 35 cover fail yang kami buat, senarai cover tersebut adalah :



Dalam setiap folder ada :
 




FILE MICROSOFT WORD
  • Kami sertakan untuk memudahkan anda edit logo / lencana serta nama sekolah kemudian print terus
 FILE .JPG
  • File ini tidak boleh diedit reka letak ( permanent ) gambar ini diberikan dengan kualiti gambar tinggi untuk diprint bersaiz besar . 
Panduan Edit disertakan sekali

BAHAN YANG DIBERIKAN DIJAMIN
  • Gambar berkualiti tinggi 
  • Saiz A4 
  • Gambar berwarna ( bukan hitam putih )
  • Tiada watermark gambar kami dalam gambar
  • Semua design flat ui
  • Design yang menarik
Jika anda tidak berpuas hati ( indah khabar dari rupa ) dan rasa rugi bila beli bahan ini , kami dengan rela hati pulangkan duit anda semula

HARGA 

berdasarkan survey kami dalam pages cikgugrafikdotcom harga kos design diantara RM15 - RM70 / Design
Biasanya upah design berapa ya? . Cth design poster / banner / flyer / cover book / dll
Posted by Cikgugrafik.com on Friday, January 8, 2016


Kalau dikira harga minimum RM15 darab dengan 35 cover , Harganya  : RM525 , Tapi kami sedar , design kami tiadalah sehebat designer profesional . Design kami banyak dari sumber google sahaja .

Oleh itu Harga yang Kami tetapkan adalah RM300 sahaja . Tetapi untuk 20 orang yang pertama . Pihak kami berikan Harga RM30 sahaja . Ya! RM30 sahaja .Selepas 20 orang kami akan naikkan harga RM50 seterusnya akan meningkat RM100 - 300 . 

Pihak kami berikan Harga RM30 sahaja . Ya! RM30 sahaja
JIKA ANDA BETUL-BETUL BERMINAT  , boleh terus bankin ke salah satu Account kami :

NO ACC  : 553010600206 ( MAYBANK )
PEMILIK ACC
: JAZLAN TEHNOLOGY 

NO ACC : 7036890793  ( CIMB )
PEMILIK ACC :
MOHAMAD JAZLAN BIN JOHARI

TINDAKAN SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT ( PENTING )

anda sent emel ke ( cikgugrafik@gmail.com ) 
atau whatsapp/wechat/telegram kami ( 0145346542 ) detail ini :

Gambar resit / screenshoot : 
Nama FB :
Emel  :
Pekej : PPCOVER16 + 

Jika Malas nak sent emel : anda boleh isi form ini sahaja ( klik sini )

ADD ON 
  • Set Jadual + Pembahagian RPH premium ( detail klik sini ) : RM15
  • Software Adobe Photoshop CC portable + ebook photshop ( tutorial install diberi ) : RM10
jika  anda ambil Add on ini , anda boleh bankin sekaligus , di detail Pakej anda tulis Add on apa yang anda ambil 
NOT AVAILABLE





Ini adalah hasil Karya pertama #projekpremiumgrafik , tiada paksaan buat anda untuk membeli atau tidak , bahan ini tidak akan diupload mana-mana media sosial mahupun laman web kami " nama pon premium " hehe .

Jom tengok sepintas lalu "Set Jadual dan Pembahagi RPH" ni , kalau bekenan dihati , boleh la melamar . RM20 je cikgu . 

Set Jadual disertakan PERCUMA file microsoft word yang dah siap tulis dalam , anda hanya edit semula text @ masukkan text ke dalamnya seterusnya print . 


SET 1
 SET 2
SET 3
 SET 4

 SET 5

PEMBAHAGI RPH ( 3 JENIS )

 


BAHAN YANG DISERTAKAN DI JAMIN
- Gambar berkualiti tinggi ( 300 pixel )
- Saiz gambar Jadual ( 4508  x 3187 )
- Print besar xpecah
- Tiada watermark gambar kami dalam gambar
- Boleh guna untuk tahun depan dan depan kerana tiada tahun yang kekal pada gambar

SOFT COPY SAHAJA YANG AKAN DIBERIKAN KEPADA CIKGU MELALUI EMEL 

Jika anda tidak berpuas hati ( indah khabar dari rupa ) dan rasa rugi bila beli bahan ini , kami dengan rela hati pulangkan duit anda semula

=============================================
JIKA ANDA BERMINAT , BOLEH HUBUNGI KAMI MELALUI PAGES FB 
>>>>> CIKGU GRAFIK DOT COM <<<<< 
ATAU WHATSAPP KAMI : 0199241414
=============================================  

TUNGGU SEKEJAB CIKGU! Kami sedang menyiapkan Fail Rekod persediaan mengajar untuk sekolah saya , jika cikgu beli pakej ini . Kami akan bagi softcopy kat cikgu secara peruma sahaja .  boleh lihat preview dari file tersebut : 

logo sekolah serta nama sekolah kami akan buang sebelum di emel kepada cikgu


Tawaran ini kami hanya bukak sehingga 29hb ni sahaja! Jadi apa tunggu lagi cikgu ,  kami dah cuba buat yang terbaik buat cikgu semua . 


=============================================
JIKA ANDA BERMINAT , BOLEH HUBUNGI KAMI MELALUI PAGES FB 
>>>>> CIKGU GRAFIK DOT COM <<<<< 
ATAU WHATSAPP KAMI : 0199241414
=============================================